RECOND CITY - REKOND GÖTEBORG

Flöjelbergsgatan 14 - 431 37 Mölndal
Telefon: 031 - 706 01 11
E-post: info@recondcity.se


Rekond

Utvändig bilrekond

Utvändig tvätt med avfettning. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och vaxschamponering och fälgrengöring. Maskinell vaxpolish av kaross.
2300 kr (stadsjeep: 3000 kr)

Invändig bilrekond

Blåsning av paneler, mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor, både lösa och fasta. Tvätt av klädsel. In- och utvändig fönsterputs.
2000 kr (stadsjeep: 2500 kr)

Helrekond

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning, vaxschamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsuler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs.
3000 kr (stadsjeep: 4000 kr)

Lackskydd (endast ny bil)

Ceramic Pro 9h lackskydd:
Världens mest avancerade Keramiska Lackskydd.
Produkterna är utvecklade av Nanoshine Ltd och baserat i Hong Kong.
Alla Ceramic PRO produkter är testade och certifierade av SGS Group.
6000 kr (ny bil)

Helrekond Plus (få bilen som ny)

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning, vaxschamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Våtrengöring av textilier och klädsel. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m. Lackskyddsbehandling.
6000 kr (stadsjeep: 7000 kr)

Båtrekond

Vi kan även hjälpa till med rekonditionering av båtar. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Paketerbjudande

Helrekond/Lackskydd

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning, vaxschamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Lackskyddsbehandling.
4500 kr (stadsjeep: 5500 kr)